• 1399/09/09
  • - تعداد بازدید: 145
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تعطیلی و کاهش فعالیت‌های برخی مراکز درمانی از اول آذر سال جاری

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

با توجه به مصوبه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و نظر به شیوع بالای بیماری کووید 19، به ‌منظور کنترل زنجیره انتقال بیماری کرونا و همچنین با توجه به برگزاری نشست با سازمان نظام پزشکی، فعالیت مراکز درمانی از نخستین روز آذر سال جاری در شیراز و شهرستان‌ ها تعطیل و کاهش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه مراکز پوست، مو و زیبایی به مدت دو هفته تعطیل هستند و ویزیت بیماران در این مراکز، از سوی متخصصان پوستی که مطب مجزا ندارند، تنها با کاهش 50درصدی تعداد بیماران مجاز است، گفت: بدیهی است که هرگونه کاشت مو، لیزر، تزریق ژل، بوتاکس و اقدامات زیبایی ممنوع است.


او از مردم درخواست کرد تا عمل های زیبایی و کاشت مو و همچنین درمان هایی که تاخیر آن سبب ضرر و زیان به سلامتی آنان نمی شود را به زمان دیگری که بیماری کاهش یابد، موکول کنند.

دکتر اکبری اعلام کرد: انجام تمام عمل ‌های اختیاری غیرضروری و هرگونه عمل زیبایی در تمامی مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان ‌های دولتی، خصوصی، خیریه، عمومی غیردولتی و مراکز جراحی محدود به مدت دو هفته مجاز نیست.

او ادامه داد: همچنین تمامی مراکز توانبخشی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، اورتز و پروتز، شنوایی ‌سنجی، بینایی‌ سنجی و عینک ‌سازی برای کاهش خدمات و مراجعان خود، دست کم به میزان 50 درصد اقدام کنند که در این زمینه ملاک محاسبه، میزان فعالیت در هفته گذشته خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه با اعلام اینکه تعطیلی داوطلبانه نیز با اطلاع معاونت درمان دانشگاه بلامانع است، تاکید کرد: مطب ‌های داخلی، عفونی، ریه و اطفال باید فعال باشند، اما بقیه رشته‌ ها باید به‌گونه‌ ای برنامه ‌ریزی کنند که دست کم 50 درصد از مراجعان در مقایسه با هفته پیش کاهش یابند.

دکتر اکبری درباره فعالیت مراکز کار تغذیه و مامایی نیز عنوان کرد: این دفاتر نیز باید مراجعان خود را به میزان 50 درصد کاهش دهند.

او در ادامه با اشاره به اینکه مراکز تصویربرداری پزشکی به ویژه CT با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال خواهند بود، اضافه کرد: تمامی درمانگاه‌ های شبانه ‌روزی در قسمت اورژانس به طور کامل فعالند، اما بخش هایی که خدمات الکتیو ارائه می‌دهند، با کاهش 50 درصدی فعالیت‌ها مجاز به ادامه کار هستند.

این مقام مسوول در دانشگاه در خصوص فعالیت درمانگاه ‌ها و مطب ‌های دندانپزشکی نیز گفت: در این مطب ها نیز فعالیت ها باید به ‌گونه‌ ای برنامه ‌ریزی شود تا تعداد مراجعان در مقایسه با هفته گذشته به نصف برسد.

دکتر اکبری یادآور شد: مطب ‌های پزشکان خانواده و مراکز زیر مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه نیز برابر برنامه اعلامی از سوی معاونت بهداشت دانشگاه باید فعال باشند.

او درباره فعالیت داروخانه ها در این ایام گفت: داروخانه ها مطابق روال معمول، خدمات خود را به مراجعان ارایه می کنند و داروخانه های شبانه روزی در طول مدت شبانه روز فعال خواهند بود.

معاون درمان دانشگاه در پایان رعایت اصول فاصله ‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و لوازم حفاظت فردی و نوبت ‌دهی به ‌گونه ‌ای که بیماران کمترین زمان حضور و تجمع را در مراکز و مطب ‌ها داشته باشند، الزامی دانست./ع.حکیم زاده

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 33214
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید