خانه
khodkoshi

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  دوره پیشگیری از خودکشی و درمان افسردگی جهت پرسنل معاونت درمان برگزار گردید.

دکتر عبدالخالق کشاورزی قائم مقام معاونت درمان در این زمینه افزود : با توجه به مشکلات موجود جامعه در مبحث افسردگی و لزوم آموزش های لازم در مواجهه با همسر ، فرزند و خانواده افسرده و داشتن توانایی کنترل زندگی در مواقعی که بحران افسردگی بر زندگی سایه می گستراند و  با هماهنگی های بعمل آمده با اداره آموزش معاونت و اداره آموزش دانشگاه ،اولین دوره پیشگیری از خودکشی و درمان افسردگی با 5 امتیاز آموزشی روز یکشنبه 96/03/21 در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی جهت تعدادی از پرسنل معاونت برگزار گردید .

دکتر رامین افشاری روانپزشک و رئيس مركز تحقيقات پيشگيري ، درمان و حمايتهاي رواني  اجتماعي اعتياد دانشگاه در این خصوص افزود :  در این دوره پرسنل با انواع افسردگی ، دلایل به وجود آمدن افسردگی ، افکار منجر به خودکشی ، رفتار های پرخطر ، لزوم انجام مشاوره های شخصی و خانوادگی ، رفتار درمانی و دارو درمانی افسردگی آشنا شدند .