خانه
EB

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ،حجت الاسلام سید حمید هاشمی گلپایگانی، رییس خانه ای بی ایران، در تاریخ سوم تیرماه 1396 با حضور در شیراز با قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و تنی چند از مدیران ارشد این معاونت دیدار کرد و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده در استان فارس برای ارایه خدمات درمانی به بیماران ای بی قرار گرفتند. در این دیدار دکتر عبدالخالق کشاورزی، قائم مقام معاونت درمان دانشگاه، آمادگی این دانشگاه در ارایه خدمات مناسب و در خور این بیماران اعلام نمودند. در این دیدار حجت الاسلام هاشمی با تاکید بر لزوم همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ارایه خدمات تخصصی به بیماران ای بی به ویژه در زمینه های گوارش، دندان پزشکی و جراحی پلاستیک  خاطر نشان کرد که همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه می تواند کمک شایانی به این بیماران و نیز خانه ای بی ایران نماید. در پایان جلسه مقرر شد تفاهم نامه همکاری خانه ای بی و دانشگاه علوم پزشکی شیرازجهت خدمت رسانی هرچه بیشتر به این بیماران منعقد کردد.

همچنین رییس خانه ای بی در دیدار صمیمانه ای با بیماران ای بی و خانواده های آنها اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در زمینه مساعدت با بیماران ای بی قابل تقدیر دانستند.

شایان ذکر است که بیماری ای بی یک بیماری ژنتیکی و مادر زادی صعب العلاج است که مبتلایان به این بیماری به دلیل جهش ژنتیکی دچار درگیری پوستی و مخاطی و عوارض متعاقب آن می گردند.