خانه
pezeshk1

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، به مناسبت روز اول شهریور ماه زاد روز شیخ الرئیس ابو علی سینا طبیب نامدار ایران و روز پزشک در مراسمی با حضور معاون و قائم مقام محترم معاونت درمان از زحمات پزشکان حوزه ستادی معاونت درمان تقدیر و تشکر گردید.

در ابتدای این نشست  دکتر علی بهادر معاون محترم درمان دانشگاه ضمن بیان نقش پزشک در جامعه به بیان وظایف پزشکان در حوزه درمان پرداختند و خاطر نشان کردند یکی از الطاف خداوند به پزشکان این است که اجازه درمان اشرف مخلوقات خود را به آنها داده است .

درادامه پزشکان مدعو در جلسه ضمن تشکر از حمایت های معاون و قائم مقام معاونت درمان به بیان پیشنهادها و نظرات خود پرداختند .

در پایان دکتر بهادر ضمن اهدا لوح تقدیر به پزشکان طول عمر و سلامتی و توفیق خدمت را برای ایشان آرزو کردند .

pezeshk2
pezeshk3