خانه
dr-keshavarazi

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر عبدالخالق کشاورزی قائم مقام معاونت درمان در پیامی روز کارمند را تبریک گفتند.متن این پیام به شرح زیر می باشد :

در نظام اسلامی، فلسفه وجودی سازمان‌ها و نهادها و نیز بكارگیری كارمندان و كارگزاران اجرایی، خدمت‌رسانی به مردم است. در این نظام، كارمندان از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و سلامت و صحت بساری از امور به دست آنان است . روزكارمند در جهت تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است كه هدفشان خدمت به مرم و كسب رضای پروردگار است. آنان كه همه همت و تلاششان، گشایش گره‌های زندگی انسان‌ها، رفع مشكلات و ایجاد آرامش در جامعه است.

كار و فعالیت كارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای كارمندان كشور بكوشیم.