خانه
bimaran-gheir-bomi

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  و با توجه به لزوم مدیریت بیماران غیر بومی که به دلایل مختلف در بیمارستان های شهرستان شیراز پذیرش می شوند و ارزیابی خدمات قابل ارائه به ایشان  روز چهارشنبه مورخ 8 / 06 / 96جلسه ای با هماهنگی  اداره HIS  و با حضور جناب آقای دکتر قاسم ایزدی مدیر نظارت و اعتباری بخشی ، آقای سعید آقاجانیان رئیس اداره توسعه و آمار ،دکتر علی اکبر زندی سرپرست واحد HSR  و دکتر مسعود منشی رئیس مرکز پایش مراقبت های درمانی معاونت درمان دانشگاه  در سالن شهدای گمنام دانشگاه تشکیل گردید . در این جلسه مسئولین مدارک پزشکی ، پذیرش و سوپروایزرهای HIS بیمارستانهای شیراز جهت فراگیری ثبت آمار بیماران غیر بومی در نرم افزار HIS حضور یافتند .

دکتر قاسم ایزدی مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان در مورد این جلسه افزود : این نشست در خصوص اهمیت جمع آوری اطلاعات بیماران غیر بومی استان تشکیل گردیده و  توجه به این موضوع که بیمارستانهای شهرستان ها و استانهای همجوار مجهز به ارائه کلیه خدمات درمانی می باشند ولی بنا به دلایلی نامعلوم روزانه تعداد زیادی بیمار به مراکز درمانی شیراز مراجعه می نمایند که محل سکونت آنها شهرستانهای استان فارس و یا استانهای همجوار می باشد و این امر موجب ازدحام و کمبود تخت و خدمت رسانی در بیمارستانهای شیراز گردیده است .لذا با توجه به این مشکلات و لزوم ارائه آمار به وزارت متبوع و ریاست محترم دانشگاه نیازمند جمع آوری اطلاعات این بیماران و دلایل مهاجرت آنها به استان فارس و کلان شهر شیراز می باشیم که در این نشست آموزشهای لازم به حاضرین جهت ثبت و ارائه آمار از تعداد مراجعین ، علت مراجعه ، نحوه مراجعه و تشخیص بیماری داده شد.