خانه
shoraye-basij1

در ابتدای این نشست که روز سه شنبه مورخ 14/06/96 در سالن شهدای گمنام دانشگاه برگزاری گردید ، دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در مورد برگزاری این جلسه افزود : این نشست  بعنوان سومین نشست این کانون می باشد که با حضور کلیه اعضای محترم برگزار گردید. دکتر هاشمی اصل ضمن تبریک پیشاپیش عید غدیر ، عید بزرگ ولایت ، بر این نکته تاکید داشتند که اگر  عید غدیر و فلسفه این عید ، بزرگ داشته شود ، از تکرار عاشوراها جلوگیری خواهد شد.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از کلیه اعضای بسیج ،اساتید مدیران و  پرسنل دانشگاه خواستند که در برپایی هر چه با شکوهتر این عید همت ویژه منظور دارند و در ادامه به بیان  گزارشی از عملکرد 6 ماهه بسیج برادران و خواهران پرداختند .

دکتر هاشمی اصل سپس  به بیان لزوم حضور هوشمندانه و مقتدرانه اعضا بسیج در پیشبرد اهداف عالیه نظام با تأسی از امام ، رهبری و شهدا پرداختند. ایشان حضور جهادی  در برنامه های سلامت را لازمه پیشرفت سریع و با کیفیت امور دانستند .

شایان ذکر است از برنامه های مورد تاکید  در این نشست  ، تشکیل هسته  بسیج علمی پژوهشی با هدف جذب نخبگان ، کمک به ارتقا ایده های نواورانه ، پیشبرد اهداف عالیه نظام و کاهش وابستگی ها به خارج از کشور بود.