خانه
EB-1

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، روز یکشنبه مورخ 96/6/19 وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به همراه تنی چند از معاونین خود ، جهت بررسی وضعیت بیماران پروانه ای از خانه EB ایران بازدید نمودند.

در ابتدای این نشست که در خانه EB ایران برگزار گردید ، حجت الاسلام سید حمید رضا هاشمی گلپایگانی  ضمن تشکر از وزیر محترم بهداشت جهت حضورشان در جمع بیماران EB ، از خدمات شایسته و ارزنده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رسیدگی جامع و کامل به بیماران پروانه ای تقدیر و تشکر نموده و بیان کردند بر اساس گزارش های رسیده دانشگاه علوم پزشکی شیراز خدمات درمانی بسیار خوبی را به این بیماران در استان فارس و بیماران مراجعه کننده از سایر استان ها ارائه نموده است .

در ادامه این جلسه وزیر محترم بهداشت با بیان اینکه EB درمان جدی و قطعی ندارد ، جهت رفع مشکلات درمانی این بیماران قول های مساعدی دادند.ایشان ضمن تقدیر از جناب آقای دکتر محمد مهدی پرویزی که خود یک بیمار مبتلا به EB هستند ، ایشان را الگویی مناسب و شایسته جهت سایر بیمان مبتلا به این بیماری معرفی و عنوان نمودند که از نظرات و پیشنهادات ایشان جهت بهبود ارائه خدمات درمانی به بیماران پروانه های استفاده خواهند نمود .

در انتها دکتر عبدالخالق کشاورزی قائم مقام معاونت درمان با بیان این موضوع که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با صدور کارت ویژه بیماران EB و معرفی نامبردگان به مراکز درمانی و کلینیک های تخصصی سعی در کاهش آلام این عزیزان و تسریع در خدمات رسانی به نامبردگان نموده است.

قائم مقام معاونت درمان خاطر نشان کردند کلینیک دندانپزشکی تحت بیهوشی در درمانگاه قطب الدین بزودی به چرخه خدمات رسانی به این عزیزان می پیوندد و همچنان نامبردگان به صورت رایگان در بیمارستان سوانح سوختگی امیرالمومنین  مورد عمل جراحی ترمیمی قرار خواهند گرفت .