****امروز : سه شنبه   ۲۸. شهریور ۱۳۹۶   /    27. ذي‌الحجه 1438   /    19. سپتامبر 2017

خانه آرشیو اخبار
kargah-mcmc

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، دکتر قاسم ایزدی مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه در راستای برگزاری این نشست به ایراد گزارش در زمینه اثرات مثبت مرکز پایش مراقبت های درمانی  و بازدیدهای نظارتی و همچنین انتظارات از کارشناسنان بازدید کننده پرداختند.

مدیر نظارت واعتبار بخشی دانشگاه در ادامه افزود : با توجه به رشته های تخصصی و تجربیات متفاوت شرکت کنندگان ،ضمن بررسی نظرات گروه های حاضر شیوه ها و سرفصلهای مورد نظر در بازدید ها تعیین و نقاط هدف و شیوه اجرای نظارت ها بررسی گردید.

در این کارگاه که به صورت بارش افکار برگزار گردید روسای محترم ادارات و کارشناسان نظارت ، پیشنهاد های خود را در مورد هرچه بهتر شدن این بازدیدها مطرح کرده و به بازنگری چک لیست های نظارتی پرداختند.

در انتهای این کارگاه پیشنهاداتی در خصوص شیوه پیگیری موارد و نواقص گزارش شده در طول بازدیدها ارائه و بر هدف اصلی حضور تیم های نظارتی که پیگیری امور درمان بیماران می باشد تاکید مجدد شد و مقرر گردید پیگیری فرآیند و وظایف تعریف شده توسط ادارات تخصصی در بازدیدهای همان ادارات انجام شود.

شایان ذکر است در این نشست شیوه های ارتباطی و برخوردهای ناظرین نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و راه کارهای لازم ارائه گردید.