****امروز : سه شنبه   ۲۸. شهریور ۱۳۹۶   /    27. ذي‌الحجه 1438   /    19. سپتامبر 2017

خانه آرشیو اخبار
entesab1

دکتر علی بهادر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طی حکمی جناب آقاي افشين غلامي را به عنوان سرپرست بيمارستان امام سجاد«ع» خشت و كنارتخته منصوب نمودند.متن این حکم به شرح زیر می باشد :

جناب آقاي افشين غلامي

كارشناس محترم ارشد مديريت آموزشي

با سلام و ا حترام

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالي و به پيشنهاد رئيس محترم شبكه بهداشت و درمان شهرستان كازرون و تائيديه مديران حوزه معاونت درمان ، به مــوجب ايــن ابلاغ به عنوان سـرپـرست بيمارستان امام سجاد «ع» خشت و كنارتخته منصوب مي گرديد تا با استعانت از الطاف الهي و حسن تدبير در انجام امور محوله ، برابر ضوابط و مقررات قانوني و شرعي انجام وظيفه نمائيد . اميدوارم با توكل به خداوند متعال و تعامل شايسته مديران حوزه سلامت دانشگاه و همكاري سازنده برون بخشي در ارتقاء كيفيت خدمات درماني با استفاده از تمامي توان همكاران آن مركز موفق و مؤيد باشيد . توفيق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم .

اهم انتظارات اينجانب از جنابعالي به شرح ذيل مي باشد:

1- مديريت و ارتقاء توانمندي پرسنل و پزشكان محترم در جهت ارائه خدمات درماني مطلوب و حفظ كرامت انساني همكاران و مراجعين

2- تدوين برنامه عملياتي منطبق با سياست هاي اين معاونت همراه با پايش و گزارش عملكرد دوره اي

3- استفاده حداكثري از توانمنديهاي مجمع خيرين سلامت، سازمانها و نهادهاي برون بخشي

4- اولويت در پرداخت هاي پرسنل و پزشكان

5- نظارت مؤثر بر كليه فرآيندهاي هزينه درآمد ، تداركات و تجهيزات مركز با رويكرد اقتصاد مقاومتي و كارشناسي امور در كميته هاي تخصصي و اعلام گزارش ماهيانه به اين معاونت