****امروز : سه شنبه   ۲۸. شهریور ۱۳۹۶   /    27. ذي‌الحجه 1438   /    19. سپتامبر 2017

خانه آرشیو اخبار
dr hashemi

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان در مورخ 7/5/96 فرصتی مغتنم شد تا سوالاتی در خصوص مراکز مراقبت پرستاری در منزل را از مدیر درمان دانشگاه بپرسیم که به شرح ذیل می باشد :

آقای دکتر هاشمی اصل ، فعالیت  مراکز مشاوره وارائه مراقبت پرستاری درمنزل درحا ل حاضردرچه سطحی است ؟

با نام و یاد خداوند . با توجه به سیاست وزارت متبوع درارتباط با گسترده شدن فعالیت مراکز فوق  ، مراکز فعال درشیراز وشهرستا ن ها شناسائی شدند وپوسترآن طراحی شده وتهیه بنر هم دردست اقدام می باشد که با نصب بنردردفاتر پرستاری بیمارستان ها وراهنمائی همکاران محترم سوپروایزر بیمارستان ها، بیماران به مراکز فوق ارجاع می شوند

آقای دکتر با توجه به اینکه دربعضی مواقع صحبت هائی حاکی از این است که هزینه ها درمراکز مختلف متفاوت می باشد دراین مورد معاونت درمان برنامه خاصی دارد؟

بله دراین ارتباط برنامه بازدیدی با همکاری مدیریت پرستاری طراحی شده که هماهنگی لازم انجام شود وباتوجه به ابلاغ تعرفه های پرستاری تصویب شده مراکز موظف به نصب تعرفه هادردید ا ربا ب رجوع می باشند که دربازدیدها مورد فوق بررسی می گردد.

آقای دکتر هاشمی اصل جهت جلوگیری ازفعالیت های مشابه توسط افراد سودجو برنامه خاصی دار ید؟

به اطلاع شهروندان محتر م رسانده می شود دراین مورد با تشویق پرستاران باتجربه بازنشسته ، چندین مرکز دیگر درحال راه اندازی می باشدکه با شروع به کارمراکز فوق با قاطعیت بیشتری با افراد سودجو برخورد خواهد شد.

آقای دکتر امکان دسترسی مستقیم بیمار به مراکز فوق هم وجود دارد؟

همانطور که درگزارش خبری قبل اعلام کردم بیماران ازطریق سه روش امکان دسترسی به مرکز مشاوره وارائه خدمات پرستاری درمنزل رادارند:

-          ارجاع از موسسا ت بهداشتی درمانی

-          ارجاع ازمطب پزشک

-          مراجعه مستقیم بیماریا وابستگان وی همراه دستور پزشک معالج

ضمن تشکرازجنابعالی اگر صحبت دیگری در انتها لازم به یادآوری می باشد درخدمت هستیم؟

باتشکر شایان ذکر است در دانشگاه علوم پزشکی شیراز موضوع فوق به عنوان کارآفرینی مورد توجه ودرحال پیگیری می باشد.