****امروز : سه شنبه   ۲۸. شهریور ۱۳۹۶   /    27. ذي‌الحجه 1438   /    19. سپتامبر 2017

خانه آرشیو اخبار
eghtesad2

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ،  درراستای اجرای مصوبات هیات محترم دولت در خصوص استقرار راهنماهای بالینی و استانداردهای ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت درمان ،کمیته اقتصاددرمان ، دارو وتجهیزات مصرفی بیمارستانی دانشگاه با حضور دکتر عبدالخالق کشاورزی قائم مقام محترم معاونت درمان، دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل مدیر درمان دانشگاه،دکتر حسین نیک نهاد معاون محترم معاونت غذا و دارو، دکتر حسام درستی مشاور رئيس دانشگاه در امور مصرف دارو و تجهيزات پزشكي و فرآيندهاي سلامت محور ، دکتر فرید زند قائم مقام رئيس كميته اقتصاد درمان،دارو و تجهيزات بيمارستاني  واعضا کمیته دانشگاه با هدف اهمیت اجرای گایدلاین ها وارتقا خدمات ارائه شده ومصرف بهینه منابع سلامت تشکیل گردید .

دکتر عبدالخالق کشاورزی در این زمینه افزود : در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام گذاری گردیده است  و با حمایت های ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی در ایجاد و پیگیری این کمیته امروز شاهد به بار نشستن این درخت پربار در حوزه های کلان منطقه 5 کشوری هستیم .

ایشان در ادامه در خصوص تشکیل ماهیانه این نشست ها جهت دانشگاه ها ودانشکده ها قطب (5) و لزوم تبادل نظر و انتقال تجربیات درجهت اجرای سیاستهای این کمیته تاکید کردند .

دکتر فرید زند نیز در ادامه این نشست افزود : یکی از مصوبات این کمیته معرفی نماینده تام الاختیار از طرف سازمانهای بیمه گر ،نظام پزشکی و پزشکی قانونی جهت شرکت در جلسات دانشگاه در ماه تعیین گردیده است .ایشان در ادامه به بیان گزارش اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان دبیر جلسه پرداختند .