سؤالات متداول در مورد مرکز پایش مراقبتهای درمانی

حیطه فعالیت مرکز پایش مراقبتهای درمانی

حیطه فعالیت مرکز پایش مراقبتهای درمانی چیست؟

مرکز پایش مراقبتهای درمانی علاوه بر فعالیت در جهت اعزام بیماران نیازمند جابجایی به سایر مراکز درمانی، هرگونه پیشنهاد، انتقاد، شکایت، تقدیر و تشکر از مراکز درمانی را ثبت و پیگیری می نماید. ضمنا این مرکز در زمینه محل تهیه داروهای کمیاب، محل انجام رادیولوژی و محل انجام آزمایشات اصلاع رسانی می کند.

نحوه تماس با مرکز پایش مراقبتهای درمانی

نحوه تماس با مرکز پایش مراقبتهای درمانی چگونه است؟

شما تنها می توانید با گرفتن شماره چهار رقمی 1819 بدون هیچگونه کد و پیش شماره می توانید از شیراز و یا با تلفن همراه با مرکز پایش مراقبتهای درمانی تماس بگیرید. لازم به ذکر است در برخی از شهرستانها لازم است قبل از گرفتن شماره 1819 کد 0711 را نیز شماره گیری نمایید. همچنین شهروندان غیر شیرازی که به هر دلیل موفق به بر قراری تماس از طریق خطوط تلفنی 1819 می شوند می توانند با استفاده از شماره 2331060-0711 با این مرکز تماس بگیرند.

ثبت شکایات توسط مرکز پایش مراقبتهای درمانی

مرکز پایش مراقبتهای درمانی چه نوع شکایاتی را ثبت می نماید؟

مرکز پایش مراقبتهای درمانی تنها شکایات مربوط به امور درمانی را ثبت و پیگیری می نماید.

فرآیند ثبت و پیگیری شکایات توسط مرکز پایش مراقبتهای درمانی

فرآیند ثبت و پیگیری شکایات در مرکز پایش مراقبتهای درمانی چگونه است؟

برای مشاهده فرآیند ثبت و شکایات ثبت شده در مرکز پایش مراقبتهای درمانی اینجا کلیک کنید.

جابه جایی بیمار توسط مرکز پایش مراقبتهای درمانی

آیا برای جا به جایی بیمار به یک بیمارستان دیگر لازم است خود بیمار یا همراه بیمار جهت پیگیری به طور مستقیم با مرکز پایش مراقبتهای درمانی تماس بگیرد؟

خیر- جهت اعزام بیمار از بیمارستان مبدأ به بیمارستان مقصد تنها لازم است مشخصات و شرح حال بیمار توسط پزشک یا سوپروایزر بیمارستان مبدأ با ذکر دلیل و اندیکاسیون موجه به مرکز پایش مراقبتهای درمانی گزارش شود.

نحوه اطلاع از محل انجام خدمات ویژه

در صورتی که از انجام آزمایش خاص یا محل خرید داروهای کمیاب اطلاع ندارید چه باید کرد؟

در این صورت شما می توانید به مرکز پایش مراقبتهای درمانی با شماره 1819 تماس بگیرید و از محل انجام آزمایشات خاص ، محل انجام رادیولوژی های خاص و همچنین محل تهیه داروهای کمیاب مطلع شوید.

نحوه اعزام بیمار توسط مرکز پایش مراقبتهای درمانی

نحوه اعزام بیماران به سایر مراکز درمانی به چه صورت است؟

اولویت اعزام بیمار به بیمارستانهای شهرهای مجاور بر اساس وجود امکانات و شرایط مربوط می باشد.

ساعات کار مرکز پایش مراقبتهای درمانی

ساعات کار مرکز پایش مراقبتهای درمانی چگونه است؟

مرکز پایش مراقبتهای درمانی یک مرکز شبانه روزی است که در سه شیفت صبح، عصر وشب فعالیت می کند و در تمام ساعات شبانه روز و حتی روزهای تعطیل آماده پاسخگویی می باشد.

نحوه ارائه خدمات توسط مرکز پایش مراقبتهای درمانی

آیا مرکز پایش مراقبتهای درمانی خدمات حضوری هم ارائه می دهد؟

خیر- تمام خدمات مرکز پایش مراقبتهای درمانی تنها از طریق خطوط تلفنی 1819 قابل انجام است و از ارائه خدمات به صورت حضوری معذور می باشد.