مرکز پایش مراقبتهای درمانی
میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی
اعزام بیمار دچار سوختگی

از کلیه پزشکان و پرستاران محترم تقاضا می شود قبل از اعزام بیمار دچار سوختگی به نکات زیر توجه ویژه نمایند:

1- در سوختگي هاي وسيع و يا سوختگي در فضاي بسته و يا در سوختگي ناحيه صورت احتمال وجود آسيب راههاي تنفسي و مسموميت با گازهاي استنشاقي بالاست كه مي تواند موجب مرگ زودرس بيمار شود . لذا درمان اوليه و بسيار موثر آنها تجويز اكسيژن 100% (15ليتر در دقيقه) از طريق كاتتر بيني از لحظه برخورد با بيمار ( و پس از برقراري راه هوائي و احياء) است كه مي بايست حداقل تا سه ساعت و بلكه بيشتر ادامه يابد .

2- باتوجه به اينكه تجويز آنتي بيوتيك سيستميك پروفيلاكسي در بيماران دچار سوختگي كنترانديكه است بنابراين تجويز آن در بيماراني كه اعزام مي شوند ضرورتي ندارد( مگر اينكه انديكاسيون ديگري داشته باشد )

نكات وي‍ژه در اعزام بيمار دچار سوختگي