مرکز پایش مراقبتهای درمانی
قابل توجه رؤسا و مدیران محترم کلیه بیمارستانها و شبکه های بهداشت استان فارس

با سلام

از رؤسا و مدیران محترم کلیه بیمارستان ها و شبکه های بهداشت و درمان استان تقاضا می شود چنانچه کشیک مدیریتی بیمارستان خود را در ماه جاری از طریق سایت مرکز پایش مراقبتهای درمانی اعلام ننموده اند هرچه سریع تر به این امر اقدام نمایند.

نکته مهم: لازم به ذکر است کشیک مدیریتی بیمارستانها باید از طریق فرم اینترنتی مربوطه و فرمت اعلام شده توسط این مرکز ارسال گردد. خواهشمند است از ارسال برنامه خود توسط اتوماسیون و فرمت های دیگر خودداری نمایید.

این برنامه حداکثر تا پنجم هرماه باید اعلام گردد و اعلام به موقع آن در ارزیابی عملکرد مدیران بیمارستانها و شبکه های بهداشت و درمان لحاظ می گردد.

مرکز پایش مراقبتهای درمانی از کلیه مدیرانی که تاکنون از همکاری لازم در این خصوص دریغ ننموده اند تشکر و قدردانی می نماید

با تشکر

مرکز پایش مراقبتهای درمانی (MCMC)