مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در تاریخ 3/6/89 در حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با محوریت ستاد هدایت و اطلاع رسانی که در شهریورماه 1380 راه اندازی گردیده بود، با فضایی به مساحت 53 متر مربع بصورت رسمی راه اندازی گردیده و فعالیت های خود را آغاز نمود.

در این محل روزانه و در هر شیفت 5 نفر بصورت مقیم حضور داشته و کلیه وظایف این مرکز را پیگیری و بررسی می نمایند. علاوه بر این 5 نفر پرسنل مقیم (شامل یک پزشک یا رزیدنت ، یک کارشناس مسوول و سه کارشناس)4 نفر دیگر در قالب 2 گروه به مراکز درمانی اعزام و مشکلات را بررسی نموده و به مرکز پایش گزارش می نمایند. همچنین با توجه به رویت مراکز درمانی توسط مانیتور مرکزی (دوربین های مدار بسته مراکز درمانی) در صورت مشاهده هرگونه مشکل و یا مسئله ای در امر درمان بیماران مراتب به کارشناسان نظاراتی گزارش و درهمان زمان پیگیری های لازم صورت می پذیرد. همچنین با توجه به همکاری اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه و برنامه آنکالی ایشان در صورت بروز مسائلی که نیاز به مداخله مقامات مافوق را داشته باشد می توان با آنکال مربوطه تماس حاصل نموده تا ایشان مستقیما مداخلات لازم را انجام دهند

هدف مرکز پایش مراقبتهای درمانی چشم انداز مرکز پایش مراقبتهای درمانی