شرح وظايف مركز پايش مراقبت هاي درماني (MCMC):
1. هدايت و ساماندهي نقل و انتقال بيماران از مراكز درماني شهرستانها به شهرهاي همجوار و به بيمارستانهاي شيراز و هدايت بيمار از شيراز به شهرستانها
2. هدايت و ساماندهي نقل و انتقال بيماران از مراكز درماني سطح شيراز
3. اطلاع رساني تلفني به شهروندان در زمينه خدمات آزمايشگاهي ، دارويي، راديولوژي و متفرقه
4. دريافت و رسيدگي اوليه و پيگيري شكايات تلفني و ارسالي  در امر درمان
5. پايش 24 ساعته فوريتها و اتفاقات بيمارستانهاي آموزشي درماني و بيمارستانهاي درماني شيراز و شهرستانها از طريق دوربين هاي مدار بسته
6. بررسي و پيگيري اطلاعات و مشكلات بيمارستاني بويژه  خرابي تجهيزات و بيماريهاي واگير و ... از طريق برنامه نرم افزاري
7. اخذ و ثبت  اطلاعات و آمار تعداد تخت هاي اشغال و آزاد كليه بيمارستانهاي دولتي و خصوصي شيراز در هرشيفت به منظور برنامه ريزي در پذيرش و اعزام بيماران
8. همكاري و هماهنگي جهت اعزام بيماران از شهرستان به مركز استان توسط بالگرد جهت تسريع در انجام امور بيماران
9. اعلام آماده باش به بيمارستانها در زمان بروز حوادث غير مترقبه

شرح وظایف مرکز پایش مراقبتهای درمانی