دستورالعمل

30/5/90

etelaeye

قابل توجه روسای محترم بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی

بمنظور یکسان سازی و تسریع درثبت و اعلام برنامه آنکالی حوزه مدیریت مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها ، خواهشمند است ضمن تکمیل فرم مربوطه نسبت به ارسال از طریق سایت (قسمت روابط عمومی - فرم ارسال فایل برنامه مدیریتی) تا پنجم هر ماه اقدام شود

جهت دریافت فایل کلیک نمائید

30/5/90

etelaeye

قابل توجه روسای محترم بیمارستانهای درمانی دولتی و خصوصی سطح شهر شیراز

بمنظور یکسان سازی و همخوانی فرم های اعزام بین بیمارستانی مربوط به بیمارستانهای شیراز به پیوست فرم جدید اعزام بین بیمارستانی اطفال ، بزرگسال و نوزادان جهت بهره برداری لازم ایفاد می گردد.

جهت دریافت فایل نوزادان کلیک نمائید

جهت دریافت فایل اطفال و بزرگسال صفحه 1 کلیک نمائید

جهت دریافت فایل اطفال و بزرگسال صفحه 2 کلیک نمائید

تاریخ درج در سایت