مرکز پایش مراقبتهای درمانی معیارهای اعزام بیماران سوختگی
معیارهای اعزام بیماران سوختگی

دکتر مهدی ایاز، رییس محترم مرکز آموزشی درمانی قطب الدین شیرازی طی نامه ای، معیارهای اعزام بیماران سوختگی را به شرح ذیل اعلام نمودند.

معيارهاى اعزام بيمار به مركز (بيمارستان) سوختگى :

- سوختگى نيمه ضخامت (درجه ٢ سطحى و عميقتر) با وسعت بيشتر از ١٠ درصد از كل سطح بدن

- سوختگى هاى ناحيه صورت، دستها، پاها، ژنيتاليا، پرينه يا مفاصل بزرگ

- سوختگى هاى درجه ٣ در هر گروه سنى

- سوختگيهاى الكتريكى از جمله رعد و برق

- سوختگيهاى شيميايى

- آسيب تنفسى

- سوختگى در بيماران با بيماريهاى زمينه اى كه مى توانند منجر به عارضه دار شدن سوختگى،طولانى شدن زمان بهبودى سوختگى و يا افزايش مرگ و مير شوند

- كودكان دچار سوختگى در بيمارستانهاى بدون پرسنل ماهر يا امكانات لازم براى مراقبت از كودكان

- سوختگى در بيمارانيكه نيازمند مداخلات اجتماعى، روحى-روانى يا توانبخشى تخصصى هستند