صفحه اصلی معرفی واحد خط مشی

خط مشی های اداره تجهیزات پزشکی :

- اداره تجهيزات پزشكي متعهد مي گردد در اجراي كليه وظایف محوله حفظ سلامت جامعه را مدنظر داشته باشد

-اداره تجهيزات پزشكي متعهد مي گردد با آگاهي از نقش مهمي كه این تجهیزات در سلامت و حفظ جان بيماران و كاربران دارد و به منظور صيانت از جان و مال آنان، تمامي كوشش خود را جهت ارائه تجهیزات پزشكي باكيفيت، ايمن، اثربخش، در دسترس و با قیمت مناسب به كارمي بندد.

-اداره تجهيزات پزشكي متعهد مي گردد تمامي سعي و تلاش خود را براي بهبود خدمات ارائه شده بکار مي بندد.

-اداره تجهيزات پزشكي متعهد مي گردد به فرايندهاي پس از فروش تجهیزات پزشكي از قبيل گزارش رويدادهاي ناخواسته، اقدامات اصلاحي،فراخوان و خدمات پس از فروش و نظارت بر اين فعاليت ها بيش از پيش اهميت مي دهد.

-اداره تجهيزات پزشكي متعهد مي گردد در چارچوب قوانين، حمايت ازتوليدات داخلی باکیفیت و مورد تایید را در اهم فعاليت هاي خود قرارمي دهد.

-اداره تجهیزات پزشکی درراستای ارتقاء سطح دانش و اطلاعات ذینفعان تمام تلاش خود را به کار می بندد.

-اداره تجهیزات پزشکی متعهد مي شود در راستای بهبود مداوم اثربخشي سيستم كيفيت اين اداره تلاش مي نمايد