نظر شما در مورد وب سايت اين اداره چيست؟

در 20 دقیقه گذشته : 3
آی پی شما : 54.225.3.207
,
امروز : 01 مهر 1396

برتری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طرح سلامت معنوی در بین دانشگاه های سراسر کشور

به گزارش روابط عمومي مديريت پرستاري: در پي سياست وزارت متبوع و ستاد اقامه نماز كشور مبني بر اجراي بهينه طرح اقامه نماز بيماران ، چهارمين جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشكي در سال جاري با حضور اعضاي محترم معاونت هاي فرهنگي ، دانشجويي و درمان در دفتر معاونت فرهنگي و امور دانشجويي روز دوشنبه 4/5/95 ساعت 11 برگزار گرديد .

جناب آقاي دكتر اكبر اجرايي دبير ستاد اقامه نماز دانشگاه ، در ابتداي جلسه بيان كردند كه دانشگاه علوم پزشكي شيراز در اجراي طرح سلامت معنوي در بين دانشگاههاي سراسر كشور برترين رتبه را كسب نموده است .

در اين جلسه بند هاي توافق نامه برنامه هاي طرح سلامت معنوي سال 95 ، نحوه اجرا و آموزش هاي مربوطه مورد بررسي قرار گرفت . مقرر گرديد كه كليه اعضاي ستاد بايد از تمامي پتانسيل خود در جهت توسعه و ترويج فرهنگ نوراني نماز در واحد هاي مربوطه استفاده نمايند .

همچنين در ارتباط با لزوم تجهيز كردن مساجد بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه و تامين ملزومات مورد نياز ( سنگ تيمم پرتابل ، چاپ و نصب پوستر هاي مرتبط با وضوي جبيره و تيمم در تمام بخش ها و سجاده و پوشش محافظ و ...) جهت اقامه نماز تاكيد شد .

در ادامه سركار خانم محبوبه ظريفكار فرد مدير پرستاري استان ، گزارش كاملي از عملكرد برنامه آموزش سلامت معنوي به پرسنل كادر پرستاري زير مجموعه و آموزش به بيماران ارائه فرمودند .

در پايان جلسه از فعالان اجراي بهينه اقامه نماز بيماران در بيمارستان شهيد دكتر فقيهي تقدير و تشكر به عمل آوردند .

ورود اعضاء