• 1401/02/07

انتشار سی و دومین گزارش اپیدمیولوژی وضعیت کرونا در فارس با محوریت اثربخشی واکسن های کووید19

سی و دومین گزارش اپیدمیولوژی وضعیت کرونا در فارس با بیان تازه های اپیدمیولوژیک این بیماری و بررسی میزان اثربخشی واکسن های کووید19 انتشار یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس کمیته علمی اپیدمیولوژی ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس با اشاره به تلاش کمیته دانشگاهی اپیدمیولوژی کرونا و همکاری همه معاونت ها، مدیریت های دانشگاه و گروه اپیدمیولوژی دانشگاه در تهیه این گزارش افزود: سی و دومین گزارش اپیدمیولوژی وضعیت کرونا در فارس به بازه زمانی ابتدای شیوع کرونا تا سی و یکم فروردین 1401 اختصاص دارد و با هدف ارائه به کمیته تحلیل اپیدمیولوژیک کشوری تهیه شده است.

دکتر «علیرضا میراحمدی زاده» با اعلام اینکه نخستین فصل از این گزارش به معرفی بیشتر سویه های جدید کرونا اختصاص دارد، اظهار کرد: در این بخش تلاش شده تا آخرین یافته های علمی در خصوص سویه دلتا کرون، BA.2 امیکرون، ساب واریانت های جدید امیکرون و واریانت XE کرونا معرفی شده و در ادامه نیز به موضوع تاثیرگذاری واکسن ها پرداخته شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام مهم ترین توصیه ها برای توقف واریانت های جدید کرونا در این گزارش علمی، ادامه داد: دیگر فصل های این گزارش نیز به اعلام مقادیر روزانه R در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طرح نمودار اثربخش ی واکسن های کووید-19 در پیشگیری از عفونت، بستری شدن و مرگ ومیر کرونا در ایران، میزان بروز روزانه بیماری کرونا در ایران و استان فارس، میزان بروز تجمعی موارد جدید بیماری کووید19در ایران و استان فارس، میزان بروز مرگ و میر روزانه این بیماری، میزان بروز تجمعی مرگ بیماران کرونا در ایران و استان فارس، میزان میرایی ناشی از بیماری، تعداد و درصد تست های انجام شده و موارد مثبت در استان فارس اختصاص دارد.

دکتر میراحمدی زاده یادآور شد: در پایان نیز پیشنهاداتی با هدف کاهش روند گسترش بیماری در استان ارائه شده که در این زمینه می توان به ادامه سرعت بخشیدن به انجام واکسیناسیون علیه کرونا در جمعیت عمومی به ویژه تکمیل واکسیناسیون و تزریق نوبت سوم واکسن، گسترش غربالگری، نظارت جدی بر تجمعات و رعایت شیوه نامه های بهداشتی اشاره کرد.

برای دسترسی به سی و دومین گزارش اپیدمیولوژی وضعیت کرونا در فارس، اینجا کلیک کنید./101