• 1398/05/22

انتصاب مسئول برنامه نسخه نویسی الکترونیک

طی حکمی از سوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسئول برنامه نسخه نویسی الکترونیک، منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «عبدالخالق کشاورزی» خطاب به دکتر «فرناز نیرومند» آمده است:
با سلام و ا حترام

نظر به توانمندی و تجارب ارزنده سرکار عالی بموجب این ابلاغ بعنوان کارشناس دیالیز و بیماریهای خاص و مسئول برنامه نسخه نویسی الکترونیک منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و برابر مقــررات قانونی زیر نظر مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی انجام وظیفه نمائید.

اهم وظایف شما به شرح ذیل می باشد:

1-شرکت در جلسات نسخه نویسی و تبادل الکترونیک و تسریع در آغاز پروژه نسخه نویسی الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بعنوان دانشگاه پیشرو.

2-هماهنگی با حوزه های فناوی اطلاعات، دارو و غذا و بهداشت در خصوص سطوح مختلف نسخه نویسی .

3-ارائه گزارش هفتگی عملکرد به اینجانب.

4-راه اندازی کمیته مدیریت درمان بیماریهای صعب العلاج با هماهنگی اداره نظارت و ارزشیابی و کمیته اخلاق بالینی (بعنوان دبیر کمیته) .

5-برگزاری هفتگی جلسات کمیته مدیریت درمان بیماریهای صعب العلاج و کنترل رعایت گایدلانها و دستورالعمل های مربوط جهت مدیریت تجویز نسخ گران قیمت برای بیماران .