• 1398/05/02

بررسی روند ارایه خدمات در بیمارستان استاد محرری با حضور معاون درمان دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از بخش های بستری بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری بازدید و روند ارایه خدمات درمانی در این مرکز را ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در این بازدید گفت: بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری نیازمند حمایت بیشتر در توسعه زیرساخت ها و فراهم کردن محیطی مناسب تر برای پزشکان و کارکنان است تا بهترین خدمات بهداشتی درمانی به مراجعان ارائه شود.او اضافه کرد: توفیق خدمت در بخش هایی مانند بخش اعصاب و روان بسیار ارزشمند است و بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری یکی از بهترین مراکز دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمینه نیروی انسانی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی به شمار می رود.

در ادامه، بازدید از پروژه خیّرساز این مرکز با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیر عامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس انجام و مسایل موجود در زمینه روند ساخت این پروژه، بررسی شد.دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در این بازدید گفت: با کمک خیرین سلامت و بر اساس برنامه زمانبندی شده، تحول چشمگیری در توسعه بیمارستان انجام می شود و خدمات مطلوب تری به بیماران اعصاب و روان، ارایه می شود.

دکتر «علی اکبر رامجردی» نیز در بازدید از این پروژه گفت: با توجه به زمانبندی و هماهنگی لازم و در راستای افزایش رضایتمندی ارباب رجوع، این بخش درمانی با ظرفیت 32 تخت فعال، در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد./102

• گروه خبری :