• 1399/03/12

برگزاری و بینار مبانی اعتبار بخشی و مدیریت فرآیند ها در بحران کووید 19 در اداره اعتبار بخشی

نظر به اهمیت مدیریت فرآیند های جاری در مراکز درمانی در اعتبار بخشی و نقش دفتر بهبود کیفیت مراکز در این موضوع، در تاریخ 7 / 3 / 99 ویدئو کنفرانس مدیریت فرایند ها، با گروه هدف مسئولین بهبود کیفیت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های شیراز ، فسا، جهرم، گراش و لارستان و مراکز جراحی محدود در اداره اعتبار بخشی معاونت درمان برگزار گردید.
رئیس اداره اعتبار بخشی ضمن بیان اهمیت شناسایی فرآیند های اصلی، بر نقش مدیران ارشد و مسئولین بهبود کیفیت در تحلیل نقاط قوت و ضعف فرآیند های جاری بیمارستان ها و شناخت گلوگاه های فرایندی جهت اصلاح تاکید کردند.
آقای باقری دبیر مجمع بهبود کیفیت استان ضمن ارائه مطالبی در خصوص تبیین فرآیند های درمانی، خصوصا در زمان شیوع کرونا، گفتند شناسایی صحیح فرآیند ها، نقطه عطف خروجی هر سازمان است.
همچنین باقری گفت:در شرایط کنونی مهمترین فرآیند های مدیریتی تحقق ارائه خدمات تشخیصی و مراقبتی، مدیریت تجهیزات، امکانات، منابع انسانی و نگهداری زیر ساخت هاست. یکی از نکات کلیدی طراحی فرآیند ها، تعیین ریسک و فرصت های مرتبط با هر فرآیند است.
در پایان خانم بهارلو مسئول بهبود کیفیت و ایمنی بیمارستان کوثر مصادیق ارتقاء فرآیند های اصلی و عملیاتی را تشریح نموده و بر استفاده از اراء و نظرات صاحبان فرآیند در پیشبرد عملکرد در هر مجموعه تاکید نمودند.