• 1399/11/05
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تاکید سرپرست معاونت درمان دانشگاه بر ضرورت آمادگی بیمارستان ها برای مقابله با موج بعدی کرونا

نشست ویدیو کنفرانسی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و روسای بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه برگزار شد و چالش های بیمارستانی برای آمادگی و مقابله با موج بعدی بیماری کووید 19 مورد تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» گفت: تلاش شبانه روزی کادر درمان در ارایه خدمات به بیماران و مشارکت مردم در اجرای پروتکل های بهداشتی، نقش موثری در مدیریت و مهار بیماری کووید19 دارد.

او افزود : طبق برنامه‌ریزی های انجام شده بهره ‌گیری از تمامی ظرفیت‌ های درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دستور کار قرار گرفته است و به دنبال ارتقای مدیریت و عملکرد در دوره شیوع احتمالی موج بعدی بحران کرونا در فارس هستیم.

در این نشست، سرپرست، مشاور و مدیران ارشد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و روسای بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به بیان دیدگاه ها و چالش های بیمارستان ها و مراکز درمانی پرداختند./ ا.خسروجردی