• 1402/02/20
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
همزمان با روز ملی اسناد و مدارک پزشکی انجام شد؛

رونمایی از سامانه «آماریار» معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز/تقدیر از کارشناسان اسناد و مدارک پزشکی بیمارستان های فارس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

همزمان با روز ملی اسناد و مدارک پزشکی، از تلاش های کارشناسان شاغل در بیمارستان ها و مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز قدردانی و از سامانه «آماریار» معاونت درمان دانشگاه رونمایی شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه با تبریک فرا رسیدن هفدهم اردیبهشت، روز ملی اسناد و مدارک پزشکی گفت: یکی از منابع اصلی اطلاعات در بیمارستان ها و مراکز درمانی، پرونده پزشکی بیمار است که تمامی موارد مربوط به تاریخچه درمان بیمار، تشخیص ها، آزمایش ها و سیر بیماری را شامل می شود.


دکتر «کامران راسخ» پاسخگویی به مکاتبات قانونی، گردآوری اطلاعات علمی، جمع آوری آمار برای پایش مراقبت های بهداشتی و درمانی را نیازمند ثبت دقیق اطلاعات در پرونده پزشکی بیماران دانست و افزود: در بسیاری از موارد تصمیم گیری در خصوص اقدامات تشخیصی و بالینی با تکیه بر سوابق و اطلاعات پرونده پزشکی بیمار انجام می شود.

او با اشاره به اینکه الکترونیکی کردن پرونده های پزشکی موجب ارتقای کمی و کیفی فرآیند های درمانی و افزایش رضایتمندی بیماران می شود، اضافه کرد: واحد مدارک پزشکی یکی از کلیدی ترین واحدهای هر مرکز درمانی و یکی از بخش های جدا نشدنی گروه پزشکی است.

رونمایی از سامانه «آماریار» معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رئیس واحد آمار، برنامه ریزی و سطح بندی خدمات درمانی معاونت درمان دانشگاه نیز در این نشست با گرامیداشت روز ملی اسناد و مدارک پزشکی از تلاشگران شاغل در واحدهای فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قدردانی کرد.


دکتر «وحید ابراهیمی» با اشاره به تولید داده های انبوه در مراکز ارایه دهنده خدمات سلامت اظهار کرد: به همین دلیل وجود نرم افزارهایی که قابلیت فراخوانی این گونه داده ها را به صورت برخط از سامانه های مختلف یا پایگاه های اطلاعاتی دارا باشد، بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

او در خصوص سامانه «آماریار» معاونت درمان دانشگاه گفت: طراحی کاربر محور یا توسعه مبتنی بر کاربر یک چهارچوب فرآیندی است که در آن، در هر مرحله از فرآیند طراحی، تعامل گسترده‌ای با کاربرهای واقعی برقرار می کند.

دکتر ابراهیمی افزود: در طراحی این سامانه به مواردی چون کاربرپذیری، ویژگی‌های کاربر، محیط، وظایف و گردش کار خدمات یا فرایند توجه ویژه‌ای شده است.

هدف آموزش سامانه جدید آمار و اطلاعات معاونت درمان دانشگاه و همچنین دریافت نظرات کاربران در طراحی سامانه و مشارکت آنان در تمامی مراحل توسعه سامانه از دیگر موراد این گردهمایی بود.

گردهمایی کارشناسان آمار و مدارک پزشکی بیمارستان های شیراز همزمان با فرا رسیدن هفدهم اردیبهشت، روز ملی اسناد و مدارک پزشکی در سالن رازی مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت دانشگاه و گردهمایی کارشناسان آمار و مدارک پزشکی بیمارستان های شهرستان ها در هجدهم اردیبهشت 1402 در سالن اجتماعات مرکز رشد فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار و از کارشناسان برتر این حوزه قدردانی شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 78448
کلیدواژه