• 1398/08/25

سرپرست اداره ارزیابی و صدور پروانه ها معاونت درمان دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علیرضا گلستان» به عنوان سرپرست اداره ارزیابی و صدور پروانه ها منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن این حکم خطاب به دکتر گلستان آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست اداره ارزیابی و صدور پروانه ها منصوب می گردید، ان شاء الله با حسن تدبیر و هماهنگی با مدیر محترم نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه ها و با بهره گیری از توانمندی کارشناسان محترم در راستای انجام وظایف اداره مربوطه اهتمام ورزید، انتظارات اینجانب از جنابعالی به شرح زیر می باشد:

1-ارتقای فرایندهای ارزیابی و صدور پروانه ها و تدوین برنامه عملیاتی سالانه و اجرای منظم آن.

2-تعامل و هماهنگی با سایر ادارات معاونت در راستای ارتقای وضعیت موجود.

3-هماهنگی با روسای محترم شبکه ها و اجرای فرایندهای صدور پروانه ها.

4-تسریع در فرایند صدور پروانه ها خصوصاً صدور پروانه تاسیس، بهره برداری و مسوولین فنی بیمارستان ها و راهنمایی و پیگیری صدور مجوزها.

5-استفاده از فناوری های نوین خصوصاً نرم افزار صدور پروانه ها و کاهش مراجعین حضوری به آن اداره و ارائه راهکار عملیاتی جدی در این خصوص.

6-تسریع در تعیین تکلیف و ابطال موافقت های اصولی فاقد پیشرفت مناسب.

امیدوارم در ظل توجهات حضرت حق و با توسل به ائمه اطهار علیهم السلام در پیشبرد امور محوله موفق باشید.

دکتر علی اکبری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز