• 1398/10/08
:

سرپرست اداره نظارت و ارزشیابی امور بیمارستان ها و مراکز تشخیصی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علیرضا صحراگرد» به عنوان سرپرست اداره نظارت و ارزشیابی امور بیمارستان ها و مراکز تشخیصی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «علی اکبری» خطاب به دکتر «صحراگرد» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست اداره نظارت و ارزشیابی امور بیمارستان ها و مراکز تشخیصی منصوب می گردید. امید است با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی، زیر نظر مدیر محترم نظارت، اعتبار بخشی و صدور پروانه ها انجام وظیفه نمائید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم.

اهم انتظارات اینجانب که لازم است با دقت نظر کافی و با هماهنگی مدیر محترم نظارت انجام گیرد، به شرح ذیل می باشد:

1- ارتقای فرایندهای نظارتی و تدوین برنامه عملیاتی سالانه و اجرای منظم آن.

2- تعامل و هماهنگی با سایر ادارات معاونت در راستای ارتقای وضعیت موجود.

3- نظارت مستمر و بهینه بر عملکرد بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز جراحی محدود و سایر مراکز درمانی با تاکید ویژه بر امور اورژانس بیمارستانی.

4- هماهنگی با روسای محترم شبکه ها و اجرای فرایندهای نظارتی در شهرستان ها.

5- تشکیل کمیته های نظارتی، ارزیابی، پایش و ارائه گزارش عملکرد به صورت فصلی.

6- برنامه ریزی جهت تسریع در رسیدگی به شکایات حوزه نظارتی و شفافیت در این موضوع با رعایت حقوق بیمار، پزشک و کادر درمان.

7- بهره مندی از پتانسیل ارزشمند اساتید، متخصصین و پرسنل درمانی در انجام امور نظارتی و تهیه پروتکل های درمانی.

8- استفاده از فناوری های نوین نرم افزاری در حوزه نظارت و ایجاد پرونده الکترونیک نظارتی جهت مراکز دولتی و خصوصی.

9- نظارت بر بخش های درمانی واگذارشده در بیمارستان ها و سایر واحدها

دکتر علی اکبری