• 1399/11/01

سرپرست مجتمع تخصصی و فوق تخصصی قطب الدین و کلینیک ویژه پروین دالکی منصوب شد

با حکم سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدمهدی مرزوقی» به عنوان سرپرست مجتمع تخصصی و فوق تخصصی قطب الدین و کلینیک ویژه پروین دالکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «اورنگ ایلامی» خطاب به دکتر «مرزوقی» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، بدینوسیله با حفظ سمت به عنوان سرپرست مجتمع تخصصی و فوق تخصصی قطب الدین و کلینیک ویژه پروین دالکی منصوب می گردید، امید است با توجه به ظرفیت ایجاد شده، با هماهنگی واحدهای ستادی دانشگاه و هیات امنا درمانگاه مرحوم پروین دالکی نسبت به برنامه ریزی و پیگیری مستمر در زمینه توسعه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی مرکز اقدام لازم را بعمل آورید.

اهم وظایف جنابعالی به شرح زیر است:

1- پیگیری تجهیز و راه اندازی کلینیک ویژه خیر محترم مرحومه پروین دالکی.

2- پیگیری ارائه خدمات سطح 1 و 2 و 3 کنترل دیابت و فشار خون با هماهنگی معاونت محترم بهداشتی.

3- پیگیری راه اندازی کلینیک زخم دیابت مجهز جهت ارائه به بیماران جنوب کشور.

4- نظارت بر عملکرد بخش خصوصی طرف قرارداد واگذاری درمانگاه قطب الدیی و ارسال گزارش های دوره ای

5- توسعه بخش دندانپزشکی شبانه روزی با تعرفه دولتی جهت استفاده بیشتر مراجعین.

دکتر اورنگ ایلامی

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز