• 1399/03/07

سرپرست و مسوول فنی مرکز آموزشی درمانی حافظ منصوب شد

با حکم معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «بابک حسینی» به عنوان سرپرست و مسوول فنی مرکز آموزشی درمانی حافظ منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «علی اکبری» خطاب به دکتر «حسینی» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست و مسوول فنی مرکز آموزشی درمانی حافظ منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله، برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید. امیدوارم با توکل به خداوند متعال و تعامل شایسته با معاونین و مدیران ارشد دانشگاه و همکاری سازنده برون بخشی در ارتقای کیفیت خدمات آموزشی-درمانی با استفاده از تمامی توان همکاران آن مرکز موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم.

اهم انتظارات از جنابعالی به شرح ذیل می باشد:

1. مدیریت و ارتقای توانمندی پرسنل و پزشکان محترم در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب و حفظ کرامت انسانی همکاران و مراجعین.

2. ساماندهی خاص اورژانس بیمارستانی با نگاه ویژه به بخش های پشتیبان و تسریع در بهره برداری از فاز جدید اورژانس بیمارستان.

3. توجه ویژه به اقتصاد درمان بیمارستان در جهت کاهش منطقی هزینه ها و مدیریت درآمد ها و لحاظ نمودن اصول اقتصاد مقاومتی.

4. تدوین برنامه عملیاتی منطبق با سیاست های دانشگاه همراه با پایش و گزارش عملکرد دوره ای.

5. استفاده حداکثری از توانمندی های مجمع خیرین سلامت، سازمان ها و نهادهای برون بخشی.

6. اولویت و شفافیت در پرداخت های پزشکان و پرسنل بیمارستان.

7. توجه ویژه به رضایت مندی فراگیران آموزشی در آن مرکز .

8. حضور منظم و مستمر در محل دفتر ریاست بیمارستان جهت پیگیری امور.

دکتر علی اکبری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز