• 1398/04/12

صدور حکم ابلاغ آقای دکتر داریوش نصیری بعنوان سرپرست و مسئول فنی بیمارستان امام جعفر صادق «ع» پاسارگاد

شش

دکتر عبدالخالق کشاورزی معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طی حکمی آقای دکتر داریوش نصیری را بعنوان سرپرست و مسئول فنی بیمارستان امام جعفر صادق «ع» شهرستان پاسارگاد منصوب نمودند . متن این حکم به شرح زیر می باشد :

جناب آقای دکتر داریوش نصیری پزشک محترم عمومی

گزیده ای از نامه حضرت امیرالمومنین علی«ع» به مالک اشتر:

ای مالک! بدان مردم به کارهای تو همانگونه نظر می کنند که تو در امور زمامداران پیش از خود و همان را درباره تو خواهند گفت که تو درباره آنها می گفتی.

با سلام و ا حترام

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی و با توجه به پیشنهاد رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد به موجب این حکم به عنوانسرپرست و مسئول فنی بیمارستان امام جعفر صادق«ع» پاسارگاد منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امـور محـوله، برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجـام وظیفه نمائید. امیدوارم با توکل به خداوند متعال و تعامل شایسته با مدیران حوزه سلامت دانشگاه و همکاری سازنده برون بخشی در ارتقاء کیفیت خدمات درمانی با استفاده از تمامی توان همکاران آن مرکز موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم.

اهم انتظارات اینجانب از جنابعالی به شرح ذیل می باشد:

1- مدیریت و ارتقاء توانمندی پرسنل و پزشکان محترم در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب و حفظ کرامت انسانی همکاران و مراجعین.

2- تدوین برنامه عملیاتی منطبق با سیاست های این معاونت همراه با پایش و گزارش عملکرد دوره ای.

3- استفاده حداکثری از توانمندیهای مجمع خیرین سلامت، سازمانها و نهادهای برون بخشی.

4- اولویت در پرداخت های پرسنل و پزشکان.

5- نظارت مؤثر بر کلیه فرآیندهای هزینه درآمد، تدارکات و تجهیزات مرکز با رویکرد اقتصاد مقاومتی و کارشناسی امور در کمیته های تخصصی و اعلام گزارش ماهیانه به این معاونت.

6-رعایت اصول و سلسله مراتب اداری و وقت گذاری مناسب در پیگیری امور اداری.

7-به کارگیری حداکثر توانمندی مجموعه تحت مدیریت در جهت ارتقاء شاخص های درمانی.