• 1398/08/20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هم اندیشی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با مسوولان و اساتید مرکز آموزشی درمانی نمازی

نشست هم اندیشی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مسوولان و اساتید مرکز آموزشی درمانی نمازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نمازی، سرپرست مدیریت بیمارستان نمازی شیراز با اعلام این خبر گفت: پس از این نشست، دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه از بخش های پزشکی هسته ای، رادیوتراپی و پروژه های در دست ساخت، بازدید و مسایل مرتبط با این بخش ها را در زمینه تجهیزات و فضای فیزیکی بررسی کرد.

«بیژن فاضل جهرمی» هدف از این بازدید را توسعه خدمت رسانی عنوان کرد و افزود: در آینده ای نزدیک شاهد راه اندازی دستگاه دوم «ام آر آی» و توسعه فیزیکی برخی از واحدها و خدمات در این مرکز آموزشی درمانی هستیم.

در این برنامه که صبح امروز دوازدهم آبان برگزار شد، جمعی از مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس، مدیران و اساتید مرکز آموزشی درمانی نمازی، معاون درمان دانشگاه را همراهی کردند./102