• 1399/07/08

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز فوریت های پزشکی و اورژانس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی فرا رسیدن 26 شهریور، روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به کارکنان تلاشگر فوریت های پزشکی و اورژانس دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در متن پیام دکتر «علی اکبری» به این مناسبت آمده است:

این روز، روز انسان های دارای خصایص اخلاقی بالا، بهره مند از دانش، مهارت، خلاقیت و توانگری است.

امروزه با افزایش شیوع و بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی نقش اورژانس و مدیریت حوادث پیش بیمارستانی و به طبع آن، خدمات شایسته و بدون شائبه این عزیزان در طول شبانه روز و در شرایط و محیط های مختلف بیش از هر زمان دیگری هویدا بوده که این تلاش ها مایه آرامش و دلگرمی مردم عزیزمان است.

تلاشگران عرصه فوریت های پزشکی و اورژانس، نخستین افرادی هستند که در زمان وقوع حوادث و یا بروز بیماری ها، بلافاصله بر بالین بیماران و مصدومان حاضر شده و مراقبت و ارتقای سلامتی جسمی و روانی آنها را بر عهده می گیرند که این نشان دهنده سطح اهمیت خدمات ارزشمند شغلی این عزیزان است.

اینجانب روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به تمامی مدیران، اساتید، دانشجویان و پرسنل فوریت های پزشکی و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال کامیابی، توفیقات روزافزون و عاقبت به خیری را برای همگان مسئلت می نمایم.

دکتر علی اکبری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز