• 1398/06/06

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز کارمند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی، چهارم شهریور روز کارمند را به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالخالق کشاورزی» آمده است:

روز چهارم شهریور در ایام هفته دولت و گرامیداشت خاطره بزرگوارانی چون شهید رجایی و شهید باهنر به نام «روز کارمند» نامگذاری شده است، بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها زمینه‌ ساز رشد و تعالی آن سازمان است.

در کارنامه دولت هایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی عهده‏ دار وظایف مهم اجرایی در نظام جمهوری اسلامی بوده ‏اند، یادگارهای ارزشمندی از تلاش ‏ها و فداکاری ‏ها ثبت شده است که وظیفه ما قدردانی از این نیروهای مخلص است.

اینجانب با تبریک روز کارمند و آرزوی بهروزی و موفقیت برای همه همکاران گرامی، امید دارم با همکاری و همراهی یکدیگر، بتوانیم در مسیر رشد و اعتلای دانشگاه و خدمت رسانی به جامعه کوشا باشیم.

دکتر عبدالخالق کشاورزی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز