• 1400/05/13

پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی درگذشت استاد «غلامحسین رنجبر عمرانی»

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارسال پیامی، درگذشت استاد «غلامحسین رنجبر عمرانی»، استاد پیشکسوت و برجسته گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «اورنگ ایلامی» آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت دکتر عمرانی، انسانی وارسته که تمامی عمر خود را وقف خدمت به سلامت انسان ها نمود، موجب تالم و تاثر بسیار گشت.

استاد عمرانی در تمام طول حیات پربرکت خود، عشق به نجات بیماران را به زیباترین نحو ممکن به تصویر کشید و چهره ای سراسر انسانی از جامعه پزشکی به همگان معرفی کرد.

او همواره اخلاق مداری و خدمت به بیماران و نیازمندان را سرلوحه کار حرفه ای خویش قرار داده و در راه خدمت به همنوعان و درمان بیماران نیازمند از هیچ کوششی فروگذار نکرد.

درگذشت این استاد پیشکسوت و وارسته پزشکی و شریف را به جامعه پزشکی و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده و از پروردگار متعال، برای ایشان علو درجات را مسالت دارم.

امیدوارم جامعه پزشکی با پیروی از این الگوهای واقعی در راه اعتلای خدمت رسانی به بیماران و پیشبرد اهداف بلند جامعه توفیق یابد.

دکتر اورنگ ایلامی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز