• 1398/08/20

پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز جهانی رادیولوژی را به تمامی همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «علی اکبری» آمده است:

هشتم نوامبر مصادف با 17 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط «رونتگن» دانشمند آلمانی به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است.

این روز بهانه ایست برای تقدیر و پاسداشت از خدمات بی حد و اندازه پرتونگاران و رادیولوژیست ها در تشخیص و تسکین آلام بشری و حمایت از زندگی و سلامت انسان ها در نظام سلامت.

بی شک پیشرفت سریع و باورنکردنی این علم در طی سال های گذشته و آثار و فواید بی بدیل آن در تشخیص و درمان بیماری ها، تصور دنیای بدون رادیولوژی را دشوار ساخته است.

اینجانب ضمن تبریک سالروز کشف اشعه ایکس و روز جهانی رادیولوژی به همه همکاران گرامی، از زحمات دلسوزانه و خالصانه این عزیزان در تشخیص و آرامش آلام دردمندان، حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، تشکر و قدردانی می نمایم.

دکتر علی اکبری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز