• 1401/01/21
  • - تعداد بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

برای نخستین بار در کشور، سامانه رجیستری بخش های مراقبت ویژه بیمارستان ها در شیراز راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از راه اندازی سامانه رجیستری بخش های مراقبت ویژه بیمارستان ها، در هجده بیمارستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و برای نخستین بار در کشور خبر داد.


به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» با اعلام اینکه هدف اصلی این طرح تعیین شاخص های مهم عملکرد بخش مراقبت های ویژه است، سامانه ثبت مراقبت های ویژه ایران (Iran ICU Registry) را نخستین رجیستری ICU در ایران برشمرد که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیاده سازی می شود.

او با اشاره به اینکه این طرح طی تفاهم نامه ای بین مرکز ثبت مراقبت های ویژه ایران و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام می شود، افزود: با توجه به اهمیت و نقش نظام‏ های ثبت بیماری به عنوان ابزاری موثر برای ارتقای کیفیت مراقبت های جامع، نظام‏ مند و گسترش روابط بین مراکز درمانی در خصوص مدیریت بیماری ها، حمایت از راه ‏اندازی و ارتقای برنامه ‏‏های ثبت، امری ضروری به نظر می ‏رسد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای سامانه ملی ثبت مراقبت های ویژه ایران در هجده بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و در بخش های مراقبت ویژه بزرگسالان، با بیش از 303 تخت ICU خبر داد.

رییس مرکز تحقیقات بیهوشی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس برنامه ثبت مراقبت های ویژه ایران نیز در این باره گفت: در این طرح رجیستری به ازای هر بیمار بستری شده در بخش ICU، 35 آیتم مخصوص بیماران مبتلا به کروناویروس و 129 آیتم اطلاعات عمومی شامل داده ‌های دموگرافیک، تشخیصی، مراقبتی، آزمایشگاهی، دارویی، علایم بیماری، بیماری‌ های همراه و در نهایت داده‌ های مرتبط با نتیجه مراقبت جمع ‌آوری و در نرم ‌افزار ثبت می شود که هدف اصلی آن برآورد میزان مرگ و میر است.

دکتر «فرید زند» اضافه کرد: برابر مفاد این تفاهم نامه، مرکز اصلی ثبت مراقبت های ویژه ایران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مواردی نظیر توسعه زیرساخت‏ های لازم برای راه اندازی و استقرار نظام ملی ثبت مراقبت های ویژه ایران، ایجاد بستر مناسب در زمینه تولید شواهد و ارزیابی وضعیت خدمات بالینی به بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه، ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تحقیقات، شبکه سازی و ارتقای همکاری های تخصصی گروه ‏های تحقیقاتی در راستای ارتقای شاخص های سلامت استان فارس و در زمینه خدمات مراقبت های ویژه، همکاری می کنند.

او محاسبه میزان مرگ و میر، ارتقای ارائه خدمات درمانی به بیماران بستری در ICU، ایجاد بستر مناسب برای تولید داده های با کیفیت بالا و تعیین شاخص های استاندارد، توسعه ارتباطات داخلی و همکاری با سایر دانشگاه ها، توسعه ارتباطات بین المللی و همکاری با برنامه های بین المللی ثبت مراقبت های ویژه، همچنین کسب مهارت ‏ و دانش فنی برای اجرای طرح ‏های ملی و بین المللی مبتنی بر ثبت بیماران را از دیگر اهداف اختصاصی برنامه ملی ثبت مراقبت های ویژه ایران برشمرد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی الکترونیکی مرکز تحقیقات بیهوشی و مراقبت های ویژه شیراز به نشانی اینترنتی https://sacrc.sums.ac.ir/page-mainsacrc/fa/173/form/pId66207 مراجعه کنند./ا.خسروجردی

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 57871
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید