• 1398/08/20
  • - تعداد بازدید: 117
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛ بیمارستان نمازی، رکوردار پذیرش بیشترین بیماران اورژانسی در شیراز

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:

رئیس مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در شش ماهه نخست امسال، 15 هزار و 992 درخواست پذیرش اعزام بیمار از سوی سامانه MCMC این دانشگاه رسیدگی و ثبت شده است.


دکتر «امینه دادور» در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه گزارشی پیرامون پذیرش بیماران اورژانسی در بیمارستان‌ های مختلف شیراز اظهار کرد: بیشترین پذیرش در بیمارستان‌ های نمازی، شهید مطهری شیراز و شهید مطهری مرودشت بوده و عمده موارد نیز بیماری ‌های قلبی عروقی و تصادفات گزارش شده است.

او در ادامه به درخواست پذیرش 32 هزار و 584 بیمار از سایر بیمارستان‌ها در سال 97 اشاره کرد که تنها 26 هزار و 20 نفر نیاز به پذیرش در بیمارستان داشته اند و گفت: در شش ماهه نخست امسال نیز به 15هزار و 992درخواست اعزام بستری بیمار با کمک کارشناسان سامانه MCMC این دانشگاه رسیدگی شده است.

این مقام مسوول هدف از راه‌اندازی مرکز آنلاینMCMC را تکریم بیشتر ارباب رجوع، پایش مراقبت‌های درمانی برای کنترل و نظارت بر عملکرد اورژانس‌ های بیمارستانی و رسیدگی به شکایات و فعالیت ‌های درمانی مطرح کرد و ادامه داد: ایده راه‌ اندازی و آغاز فعالیت این مرکز در کشور مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

دکتر دادور همچنین هدف از فعالیت شبانه روزی این مرکز را ارتقای کیفیت خدمات درمانی دانست که این هدف با استفاده از مانیتورهای مرکزی و نظارت بر نحوه خدمات رسانی به بیماران در بخش های اتفاقات و اورژانس بیمارستان ‌ها به صورت زنده در حال انجام است.

او اضافه کرد: این مرکز به صورت روزانه گزارشی از فعالیت ‌های اورژانس بیمارستان ‌ها به کمیته نظارت دانشگاه علوم پزشکی ارایه می ‌دهد تا به همه بیماران به صورت عادلانه خدمات رسانی شود.

رئیس مرکز پایش مراقبت های درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: مردم می ‌توانند درصورت برخورد با هرگونه مشکل در اورژانس بیمارستان ‌ها به سرپرستار مستقر در این بخش مراجعه و در صورت حل نشدن مشکل، با مرکز پایش مراقبت ‌های درمانی به شماره سامانه 1819 تماس بگیرند.

دکتر دادور بیان کرد: در این مرکز در هر نوبت کاری دو پزشک متخصص و عمومی، چهار پرستار و دو ماما به طور شبانه روزی فعالیت دارند و کارشناسان در هر نوبت کاری به صورت مقیم حضور دارند و همه وظایف این مرکز را پیگیری و بررسی می ‌کنند.

او با بیان اینکه براساس آمارها روزانه به طور متوسط به 100 درخواست پذیرش بیمار، رسیدگی می ‌شود، استفاده از حدود 200 دوربین نصب شده در بیمارستان ‌های استان برای نظارت آنلاین مرکز پایش مراقبت‌ های درمانی و بر حدود 45 بیمارستان را مهم توصیف کرد و گفت: در سال گذشته کارشناسان این مرکز بر رسیدگی به 2 میلیون 673 هزار و 731 بیمار مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان‌ های تحت نظارت دانشگاه نظارت داشتند تا مطلوب ترین خدمات به مراجعه کنندگان ارائه شود./104

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 13961
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید