• 1398/05/16
  • - تعداد بازدید: 32
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:

راه اندازی دومین بانک شیر مادر کشور در شیراز با حضور معاون بهداشت وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین گشایش دومین بانک شیر مادر کشور در بیمارستان حضرت زینب(س) شیراز، مهمترین ویژگی بانک شیر مادر در شیراز را ایجاد مرکز مشاوره در کنار این مرکز عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علیرضا رئیسی» در این آئین که صبح امروز، در بیمارستان حضرت زینب(س) برگزار شد، با اشاره به احادیث و روایات قرآنی در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر، در کنار شواهد علمی که این امر را ثابت می کند، شیر مادر را موجب پیشگیری از بیماری ها و ایمن سازی نوزادان از ابتلا به بسیاری بیماری ها دانست.
او افزود: در کشور نوزادان بسیاری نارس و یا کم وزن هستند که نیاز به تخت ویژه دارند و به کمک سرم تغذیه می شوند، اما ایجاد بانک شیر مادر، فرصتی را فراهم می آورد که این نوزادان با شیر مادر تغذیه شوند و این امر در بهبودی آنان بسیار موثر بوده و سلامت این نوزادان را تضمین می کند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت، ادامه داد: همه مادرانی که نوزاد دارند، می توانند در کنار مصرف نوزاد خود، به تمامی مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کرده و برای اهدای شیر به این بانک، راهنمایی می شوند تا پس از آزمایش و آموزش، بتوانند شیر خود را اهدا کنند، همچنین امکان انجام این کار به کمک ظرف های مخصوص، در منزل نیز وجود دارد.

دکتر رئیسی با تقدیر از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به ویژه رئیس دانشگاه، یکی از نقاط قوت در این مجموعه را هماهنگی مطلوب تیم هیات رئیسه و به ویژه در دو حوزه بهداشت و درمان دانست و با ابراز امیدواری نسبت به تقویت این امر، راه اندازی این خدمت جدید با مشارکت دو حوزه بهداشت و درمان را نمودی از این تعامل مشترک عنوان کرد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، راه اندازی بانک شیر مادر را اقدامی بزرگ در کشور خواند که تمامی مسایل قانونی و شرعی آن در کشور انجام و تایید شده و افزود: برای فاز نخست، 10 دانشگاه علوم پزشکی کشور اعلام آمادگی کرده اند و برای فاز دوم نیز این خدمت در 16 دانشگاه علوم پزشکی دیگر راه اندازی می شود.

او ویژگی مهم بانک شیر مادر در بیمارستان حضرت زینب(س) شیراز را پیش بینی یک مرکز مشاوره در کنار این بانک شیر دانست و تاکید کرد: اگر بخواهیم فرهنگ اهدای شیر را در کشور ترویج دهیم، لازم است این مراکز مشاوره در کنار بانک های شیر مادر، راه اندازی شود.

دکتر رئیسی ادامه داد: بانک شیر مادر مانند یک داروخانه قوی، به ویژه برای نوزادان بستری در بخش های NICU، نقش موثری در رشد و بهبودی نوزادان و پیشگیری از بسیاری بیماری ها دارد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام در این زمینه و احادیث ائمه در کنار پیشینه فرهنگی کشور، نسبت به موفقیت در تحقق اهداف راه اندازی این خدمت جدید، ابراز امیدواری کرد.

او با تاکید بر تلاش برای ترویج این فرهنگ، نقش پزشکان، متخصصان زنان و کودکان و همچنین ماماها در این زمینه را کلیدی خواند.

دکتر «سید حامد برکاتی» مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت وزارت بهداشت، «بهار عظمتی» نماینده یونیسف، نمایندگان دفتر ریاست جمهوری، دکتر «عاطفی» معاون اجرایی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سیده فاطمه دستغیب» مشاور استاندار در امور بانوان و دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مسوولان حاضر در این آئین بودند./101

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 8666
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید